Додати коментар
1
Андрійвідгук
Після Різдва третій рік поспіль відпочивали у Журавля.Сподобались і умови, і харчування,і гостинність господаря.З кожним роком умови покращуються і змінювати місце відпочинку, наступного року, ми не збираємось. Подяка від запоріжців і хазяіну і всім його помічникам!!!
SERGOВідпочинок на Драгобраті
Відпочивали компанією 8 чоловік з 08,03, по 12,03, у приватній садибі "У Журавля". Коментувати важко - це був наш перший відпочинок в Карпатах - відпочили кльово, а от з "готельчиком" лохонулися. Господар - Журавльов О.П. виявився непривітною людиною, постійно (і навмисно як всім здалося) створював конфліктні ситуації, виходити з яких нам допомагало почуття гумору і небажання псувати відпочинок. "Готельчик" - просто жах, безумовно ми звикли проживати і в більш критичних умовах, але якщо платиш достатні грошові кошти (внаслідок проведеного моніторингу вдалося дослідити умови, ціни, якість і рівень послуг сусідніх приватних садиб) а сервісу не отримуєш, то доходиш висновку - наступного разу сюди не поїду. Харчування так собі. Кімнати убогі, душ жахливий. Приємним моментом можу назвати вівторок - обслуга змінилася, господар зі свитою поїхав, а натомість заступила друга зміна під проводом тьоті Лєни. Тьотя Лєна виявилася однією нормальною людиною у тому "журавельському обійсті" за що їй окремо - ріспект і уважуха!!! Зрештою, катання на лижах, природа, відпочинок виявилися вдалими - але у цьому мабуть більша заслуга нашої дружньої і гуморної компанії!!!
Ліда
А мені не сподобалось.Простирадла діряві,холодно,навіть під коцом мерзла.Запахи дійсно спецефічні,а вода просто жах,настільки болотяний запах,навіть не знаю звідки...Хоча,дійсно,господарі привітні і недорого.
Руслан
Были у Журавля с 3 по 8 января.
Ребята, если Вы едете получать адреналин на лыжах, и нет лишних денег, то это в Журавель. 170 грн. в сутки с человека и 300 - 350 грн. ( я искал, меньше не нашел на Драгобрате).Еда нормальная, жили на первом этаже. Мы взяли камин и доп. одеяла, и на ночь открывали окна - жарко. Все сушилось на гвоздиках, в комнате, и прекрасно высыхало.Наши друзья жили на втором этаже без камина и одеял было тепло.С душем проблемы были, мы это решали тем, что ходили к соседям в сауну(у Журавля сауна маленькая и без бассейна). Кое кто тут писал что к подъёмнику далеко по горам идти, так с утра отвозит Газ 66 бесплатно и вечером забирает. Я был недоволен только тем что поздно выезжали ( в 11.00) а не в 10.00 например. А вечером мы с женой на лыжах от подъемника спускались сами прямо по дороге, лишний раз прокатившись. Приняли нас нормально и хозяин нормальный человек - мы приехали в первый день к обеду и Панасович нашел машину что бы нас отвезли к подъемнику. Вечером ужин в 19.00, а мы в это время в сауне были, предупреждали заранее что будем позже и ужин нам давали позже. Из явных минусов - много запахов( на первом этаже туалет, на втором с кухни несло).Мы ехали кататься на лыжах, я выкатывался так, что вечером на все эти недостатки сил не было обращать внимание. Хотите получить сервис, так это в Австрию. Мы пока этих пять дней катались встретили ребят, которые периехали с Воловца, сказали там нет нормально снега, и в это время знакомые были на Буковеле и плевались - очередь к бугелям такие, что за день 3-4 раза только успевали спустится. Я по 20 раз с Оазы спускался.Отаке. Всем приятного отдыха.
Марина
Здравствуйте!Планируем отдохнуть с 01.02.10-05.02.10, интересует номер на двоих с удобствами. Ваши предложения и цены жду по mari1207@mail.ru, подойдёт и другой период до 14.02.10, напишите что и когда свободно и есть ли у вас снег, и какие расценки на лыжный инвентарь, питание. Спасибо!
Слоник
вы все не шарите драгобрат е то круто бу кавелбь для лыжникав
Юля
не знаю как у старшего ЖУРАВЛЯ, мы с компанией постоянно останавливаемся у младшего, очень довольны тепло, уютно в номерах тв. удобства на два номера проблем с горячей водой нет, а кормят просто на убой и очень вкусно, Саша хозяин каждый день возит до подёмника причём бесплатно,советую ехать к ним. номер телефона хозяйки 0677652506 Руслана. Да у них сын инструктор по сноуборду, научит быстро и без проблем.
Дмитро
Я як один раз поихав туда видпочиваты то мени як на мою думку сподобалось:гарна столова,гарни номера але душ треба видремонтувати:)
Олександра
Відпочивали минулого року в Журавля...(великою компанією). Однозначно не сподобалось!!!! В кімнатах дуже холодно, особливо замерзли ті що спали на першому поверсі (кімнати зроблені з дерева) і там чималі щілини. Свіже повітр*я було завжди =)))), а продукти ми в холодильник не ставили- ми все до них в кімнату заносили =)))).
Ванна, туалет у кожного на поверсі. Помитися неможливо- ХОЛОДНО і завжди черга !!!! Годують не смачно, врятувало лише те, що друзі взяли з собою їжу (очевидно знали куди їдуть, бронювали номера саме вони))). До бугелів йти дуже далеко та важко (особливо дівчатам)!!! Господарь скупердяй завжди економив на опаленні, коли натопить то ще хоч якось тепленько (на 2 поверсі)!!! Після того як накатаєшся, і поки дойдеш (а точніше доповзеш) додому –холодний, голодний- не хочеться нічого, а там ще й холодрига в кімнаті така, що лежиш під ковдрою і не можеш нагрітися... Цього року замоволи вже номера ми вартість: на 10 гр. дорожче а ніж у Журавля, АЛЕ там комфорт!!!!! Та й знаходиться набагато ближче. Але покаталися ми класно!!! Куча нових вражень!!!
Мария
до горы идти очень далеко, в номерах холодно кормят отвратительно
1